Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige – 90 x 190

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303960 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in plaatsen op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en schept een natuurlijke look in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonhuis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral enig aangezien het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het nieuwerwetse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is domweg te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt volmaakt gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn genoeglijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303960