Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303977 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Beige

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je veel lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke virtuositeit in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze wijze dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in diverse kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang schik van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volledig geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn makkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handzaam feitje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303977