Rolgordijn Lichtdoorlatend – Bruin – 150 x 190

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303915 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Bruin

Een lichtdoorlatend rolgordijn is volmaakt om in ruimtes op te hangen waar je vaak lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke uitstraling in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis voor je het weet een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in allerlei kleuren beschikbaar is! Door het hippe ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is domweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn makkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303915