Rolgordijn Lichtdoorlatend – Bruin – 210 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303939 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Bruin

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en schept een orginele virtuositeit in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je woning voor je er erg in hebt een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in diverse kleuren beschikbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt perfect gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een praktisch wetenswaardigheid: het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303939

Denk ook aan...