Rolgordijn Lichtdoorlatend – Bruin – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303922 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Bruin

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je geniet lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en creëert een natuurlijke virtuositeit in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze wijze dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonruimte.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning voor je het weet een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral speels doordien het rolgordijn in kleur varianten verkrijgbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een functioneel wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303922