Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru – Wit – 150 x 190

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303663 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru

Een doorschijnend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en produceert een natuurlijke virtuositeit in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning voor je er erg in hebt een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig omdat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse pasvorm van dit rolgordijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is handzaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het item wordt bezorgd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303663