Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru – Wit – 210 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303687 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een authentieke virtuositeit in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar bovendien niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze wijze dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je woning in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral fantasierijk doordat het rolgordijn in verschillende kleuren leverbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn handzaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig weetje: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303687