Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru – Wit – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303670 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je vaak lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een praktisch feitje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303670