Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru – Wit – 90 x 190

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303649 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Ecru

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je geniet lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en produceert een orginele virtuositeit in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonruimte.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordat het rolgordijn in diverse kleuren leverbaar is! Door het eigentijdse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een makkelijk wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303649