Rolgordijn Lichtdoorlatend – Gebroken Wit – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309238 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Gebroken Wit

Een lichtdoorlatend rolgordijn is volmaakt om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en produceert een natuurlijke look in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in diverse kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te reguleren én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309238

Denk ook aan...