Rolgordijn Lichtdoorlatend – Gebroken Wit – 90 x 190

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309207 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Gebroken Wit

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je voldoende lichtinval- en beslotenheid wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en produceert een orginele uitstraling in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar bovendien niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het moderne vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te bepalen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt honderd procent bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn doodeenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een makkelijk feitje: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309207