Rolgordijn Lichtdoorlatend – Gebroken Wit

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439309214 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Gebroken Wit

Een doorschijnend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je vaak lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en creëert een orginele look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonhuis voor je het weet een gloednieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het stijvolle design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht natte doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen overgedragen met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn handzaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een functioneel wetenswaardigheid: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439309214