Rolgordijn Lichtdoorlatend – Grijs – 210 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304295 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en schept een natuurlijke uitstraling in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning voor je er erg in hebt een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het moderne design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een functioneel wetenswaardigheid: het artikel wordt overgedragen inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304295

Denk ook aan...

-29%
49,99

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen