Rolgordijn Lichtdoorlatend – Grijs – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304288 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je geniet lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en creëert een natuurlijke look in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral enig doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren voorradig is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang schik van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een makkelijk feitje: het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304288