Rolgordijn Lichtdoorlatend – Grijs – 90 x 190

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304257 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is uitstekend om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en schept een natuurlijke look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral enig doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt compleet bezorgd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn simpel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het product wordt gebracht inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304257