Rolgordijn Lichtdoorlatend – Helder Wit – 180 x 250

69,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303861 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Helder Wit

Een doorzichtig rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke virtuositeit in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonhuis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis in een handomdraai een fonkelnieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volledig bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn domweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een makkelijk wetenswaardigheid: het item wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303861