Rolgordijn Lichtdoorlatend – Helder Wit – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303816 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Helder Wit

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en produceert een authentieke virtuositeit in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonhuis in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordat het rolgordijn in vele kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang genot van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig feitje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303816