Rolgordijn Lichtdoorlatend – Helder Wit

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439303830 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Helder Wit

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en creëert een orginele uitstraling in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonruimte.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het nieuwerwetse pasvorm van dit rolgordijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt perfect geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439303830