Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Blauw – 150 x 190

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348060 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Blauw

Een doorzichtig rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een authentieke look in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis voor je het weet een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral beweegelijk doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is handig te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348060