Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Blauw – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348077 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Blauw

Een doorschijnend rolgordijn is ideaal om in plekken op te hangen waar je genoeg lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en creëert een orginele virtuositeit in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning voor je het weet een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te reguleren én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpelweg te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het item wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348077