Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Blauw – 90 x 190

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348046 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Blauw

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je geniet lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en verwezenlijkt een natuurlijke virtuositeit in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar bovendien niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning voor je het weet een fonkelnieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het trendy pasvorm van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het product wordt overgedragen inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348046