Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Bruin – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439347957 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Bruin

Een doorschijnend rolgordijn is uitstekend om in vertrekken op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en creëert een authentieke uitstraling in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je woonhuis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral speels omdat het rolgordijn in kleur varianten leverbaar is! Door het hedendaagse design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te reguleren én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is eenvoudig te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een praktisch feitje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439347957