Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Grijs – 150 x 190

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304585 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is uitstekend om in ruimtes op te hangen waar je geniet lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een orginele uitstraling in je woonruimte. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er exact tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonruimte.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis in een handomdraai een gloednieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral speels doordat het rolgordijn in allerlei kleuren beschikbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang lol van.

Lichtinval bepalen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volkomen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304585