Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Grijs – 210 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304608 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in plekken op te hangen waar je voldoende lichtinval- en beslotenheid wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en verwezenlijkt een orginele uitstraling in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis voor je er erg in hebt een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral enig doordien het rolgordijn in brede kleuren beschikbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volmaakt overgedragen met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig feitje: het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304608