Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Grijs – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304592 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in plaatsen op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en produceert een orginele look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren leverbaar is! Door het trendy design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang schik van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een functioneel weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304592