Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Grijs – 90 x 190

29,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439304561 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Grijs

Een doorschijnend rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je vaak lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke virtuositeit in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonruimte.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je woning in een handomdraai een fonkelnieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het moderne vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een makkelijk feitje: het artikel wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439304561