Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Roze – 150 x 190

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348008 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Roze

Een doorzichtig rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je genoeg lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en schept een natuurlijke uitstraling in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonhuis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je huis in een handomdraai een fonkelnieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk aangezien het rolgordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het moderne ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn doodeenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348008