Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Roze – 80 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348015 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend – Licht Roze

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in plekken op te hangen waar je geniet lichtinval- en afzondering wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonruimte.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonhuis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan eenieder vertrek. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in brede kleuren beschikbaar is! Door het eigentijdse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te beslissen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn makkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig wetenswaardigheid: het product wordt geleverd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348015