Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Creme/Wit – 150 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348749 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Creme/Wit

Een lichtdoorlatend rolgordijn van screenstof is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst. De screenstof heeft meerdere voordelen; het filtert onder andere het zonlicht en is zon- en warmtewerend! En als kers op de taart is het rolgordijn om die reden mede vochtbestendig. Dit rolgordijn is daarom mede ontzettend prima voor badkamers.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige screen stof en creëert een authentieke virtuositeit in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Daarnaast heeft het rolgordijn door de screenstof een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Houd bij de keus van de kleurschakering rekening met het volgende: hoe lichter de kleur van het doek, des te meer warmte je buiten houdt; hoe donkerder de kleur, des te meer licht je buiten houdt.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral fris doordien het rolgordijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te reguleren én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het item wordt bezorgd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348749

Denk ook aan...

-25%
119,00

0 beoordelingen

Levertijd: 1-2 weken

-22%
139,00

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-25%
-21%
-25%
304,00

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 werkdagen