Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Creme/Wit – 80 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348756 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Creme/Wit

Een lichtdoorlatend rolgordijn van screenstof is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je genoeg lichtinval- en privacy wenst. De screenstof heeft meerdere voordelen; het filtert bijvoorbeeld het zonlicht en is zon- en warmtewerend! En als kers op de taart is het rolgordijn hierdoor ook vochtbestendig. Dit rolgordijn is daarom bovendien uitermate bruikbaar voor badkamers.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende screen stof en creëert een zuivere uitstraling in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Daarnaast heeft het rolgordijn door de screenstof een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Houd bij de keuzemogelijkheid van de kleur rekening met het volgende: hoe lichter de kleur van het doek, des te meer warmte je buiten houdt; hoe donkerder de karakter, des te meer licht je buiten houdt.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonruimte in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral enig omdat het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het nieuwerwetse design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is aangenaam te reinigen met een licht natte doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt perfect bezorgd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handig feitje: het artikel wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348756

Denk ook aan...

-28%
129,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen