Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Creme/Wit – 90 x 190

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348725 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Creme/Wit

Een doorschijnend rolgordijn van screenstof is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst. De screenstof heeft allerlei voordelen; het filtert zoals het zonlicht en is zon- en warmtewerend! En als kers op de taart is het rolgordijn om die reden tevens vochtbestendig. Dit rolgordijn is daarom tevens buitengewoon fijn voor badkamers.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende screen stof en schept een authentieke look in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Daarnaast heeft het rolgordijn door de screenstof een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Houd bij de keuze van de kleur rekening met het volgende: hoe lichter de kleur van het doek, des te meer warmte je buiten houdt; hoe donkerder de kenmerk, des te meer licht je buiten houdt.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar is! Door het trendy pasvorm van dit rolgordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol geleverd met montagemateriaal- en handleidingen. Tevens is het rolgordijn doodeenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een praktisch feitje: het artikel wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348725