Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Creme/Wit

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348732 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Creme/Wit

Een lichtdoorlatend rolgordijn van screenstof is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst. De screenstof heeft uiteenlopende voordelen; het filtert beneden andere het zonlicht en is zon- en warmtewerend! En als kers op de taart is het rolgordijn hierdoor mede vochtbestendig. Dit rolgordijn is daarom bovendien ontzettend goed voor badkamers.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige screen stof en verwezenlijkt een authentieke uitstraling in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woonhuis.

Daarnaast heeft het rolgordijn door de screenstof een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Houd bij de beslissing van de kleur rekening met het volgende: hoe lichter de kleur van het doek, des te meer warmte je buiten houdt; hoe donkerder de karakter, des te meer licht je buiten houdt.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is comfortabel te reinigen met een licht natte doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn domweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het item wordt bezorgd inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348732