Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Grijs – 150 x 190

54,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348794 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Grijs

Een doorzichtig rolgordijn van screenstof is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst. De screenstof heeft meerdere voordelen; het filtert beneden andere het zonlicht en is zon- en warmtewerend! En als kers op de taart is het rolgordijn hierdoor mede vochtbestendig. Dit rolgordijn is daarom mede uitermate juist voor badkamers.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende screen stof en schept een natuurlijke uitstraling in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Daarnaast heeft het rolgordijn door de screenstof een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Houd bij de optie van de kleurschakering rekening met het volgende: hoe lichter de kleurspeling van het doek, des te meer warmte je buiten houdt; hoe donkerder de karakter, des te meer licht je buiten houdt.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning in een handomdraai een kersverse look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordat het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te vaststellen én de lichtinval te bepalen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is makkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn gemakkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348794

Denk ook aan...

-61%
12,99

0 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-57%
14,99

4 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

-48%
-20%
79,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-13%
139,00

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 3 weken

-18%
929,00

0 beoordelingen

Levertijd: 12 - 13 weken

-44%
24,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen