Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Grijs – 80 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348800 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Grijs

Een doorzichtig rolgordijn van screenstof is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst. De screenstof heeft meerdere voordelen; het filtert beneden andere het zonlicht en is zon- en warmtewerend! En als kers op de taart is het rolgordijn hierdoor ook vochtbestendig. Dit rolgordijn is daarom ook buitengewoon betrouwbaar voor badkamers.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende screen stof en produceert een orginele look in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Daarnaast heeft het rolgordijn door de screenstof een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Houd bij de optie van de kleur rekening met het volgende: hoe lichter de kleur van het doek, des te meer warmte je buiten houdt; hoe donkerder de kenmerk, des te meer licht je buiten houdt.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonruimte voor je er erg in hebt een fonkelnieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral speels omdat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren leverbaar is! Door het eigentijdse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang plezier van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is handzaam te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volledig gebracht met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het artikel wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348800

Denk ook aan...

-25%
-24%