Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Grijs – 90 x 190

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348770 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Screenstof – Grijs

Een doorzichtig rolgordijn van screenstof is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst. De screenstof heeft allerlei voordelen; het filtert onder andere het zonlicht en is zon- en warmtewerend! En als kers op de taart is het rolgordijn om die reden mede vochtbestendig. Dit rolgordijn is daarom tevens ontzettend goed voor badkamers.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende screen stof en creëert een authentieke virtuositeit in je woning. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar bovendien niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Daarnaast heeft het rolgordijn door de screenstof een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Houd bij de keus van de kleur rekening met het volgende: hoe lichter de kenmerk van het doek, des te meer warmte je buiten houdt; hoe donkerder de kenmerk, des te meer licht je buiten houdt.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig doordat het rolgordijn in diverse kleuren leverbaar is! Door het moderne design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt volmaakt overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een handzaam wetenswaardigheid: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348770