Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Grijs – 80 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349685 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Grijs

Een doorschijnend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en schept een natuurlijke uitstraling in je huis. In deze stof zit een amusant structuurtje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je woonhuis voor je er erg in hebt een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het stijvolle design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensecht zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het item wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439349685