Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Grijs – 90 x 190

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349654 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je genoeg lichtinval- en beslotenheid wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een orginele look in je woning. In deze stof zit een amusant motiefje voor nét dat beetje additionele look. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning in een handomdraai een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang schik van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is makkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol geleverd met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439349654