Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Grijs

24,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349647 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en beslotenheid wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een orginele look in je huis. In deze stof zit een enig motiefje voor nét dat beetje extra virtuositeit. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woning voor je het weet een gloednieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in verscheidene kleuren verkrijgbaar is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt algeheel geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn eenvoudig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439349647