Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Licht Grijs – 210 x 190

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348923 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Licht Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in plaatsen op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke uitstraling in je woonhuis. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je woning in een handomdraai een gloednieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral enig omdat het rolgordijn in allerlei kleuren beschikbaar is! Door het nieuwerwetse ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is domweg te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt perfect bezorgd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn domweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een functioneel wetenswaardigheid: het product wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348923