Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Licht Grijs – 80 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348916 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Licht Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is perfect om in ruimtes op te hangen waar je genoeg lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een authentieke look in je woning. In deze stof zit een fris motiefje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je woning in een handomdraai een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in diverse kleuren beschikbaar is! Door het trendy design van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang genot van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te besluiten én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt vol gebracht met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn domweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een handig weetje: het artikel wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348916