Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Licht Grijs

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439348893 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Licht Grijs

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je vaak lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke look in je huis. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis voor je het weet een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant omdat het rolgordijn in meerdere kleuren leverbaar is! Door het hippe ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval reguleren
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het artikel wordt ideaal overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn probleemloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een handig weetje: het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439348893