Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Linnen Zand – 210 x 190

79,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349630 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Linnen Zand

Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je veel lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en schept een natuurlijke look in je woonhuis. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje extra virtuositeit. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er accuraat tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Het geeft je woning in een handomdraai een nieuwe virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordat het rolgordijn in uiteenlopende kleuren beschikbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang lol van.

Lichtinval bepalen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te regelen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn makkelijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een praktisch weetje: het item wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439349630