Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Linnen Zand

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439349609 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Linnen Zand

Een lichtdoorlatend rolgordijn is uitstekend om in plekken op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en creëert een natuurlijke virtuositeit in je woning. In deze stof zit een speels structuurtje voor nét dat beetje additionele uitstraling. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er exact tussenin. Op deze methode dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonhuis voor je er erg in hebt een nieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Lichtinval regelen
Met het meekomende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is simpel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is levensgetrouw zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439349609