Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Ribbel Wit – 80 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439306435 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Ribbel Wit

Rolgordijnen zijn populair omdat ze erg handig zijn en bekwaam voor bijna alle ramen. Zo heb je ’s avonds meer privacy en bevordert het je slaap; je wordt namelijk niet meer door een felle ochtendzon wakker gefabriceerd. 

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en creëert een orginele uitstraling in je woonhuis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Daarnaast heeft dit rolgordijn heeft een aangenaam motiefje in de stof voor nét dat beetje aanvullende kleur. Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je voldoende licht, maar ook privacy wilt, bijv. de woonkamer. Ook wordt ’s ochtends de zon iets verduisterd waardoor je minder spoedig wakker wordt, tenzij je wekker gaat landelijk…

Daarnaast heeft het rolgordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het rolgordijn kan een deel van de warmte thuis houden, of in de zomer geschikt buiten! 

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woning in een handomdraai een fonkelnieuwe uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordat het rolgordijn in brede kleuren voorradig is! Door het modieuze design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang amusement van.

Waar thuis
Een lichtdoorlatend rolgordijn wordt dikwijls in een woonkamer gehangen, maar is vrijwel geschikt voor elke ruimte.

Lichtinval reguleren
Met het witte optrekkoord (kettinkje) is de hoogte van de zonwering te bepalen en de lichtinval te regelen.

Schoonmaken
Het rolgordijn is probleemloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard schrobben want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn comfortabel in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een praktisch wetenswaardigheid: het product wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439306435