Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Ribbel Wit – 90 x 190

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439306404 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Ribbel Wit

Rolgordijnen zijn populair omdat ze erg handzaam zijn en bruikbaar voor bijna alle ramen. Zo heb je ’s avonds meer beslotenheid en bevordert het je slaap; je wordt namelijk niet meer door een felle ochtendzon wakker ontworpen. 

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en verwezenlijkt een orginele virtuositeit in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er nauwkeurig tussenin. Daarnaast heeft dit rolgordijn heeft een gemoedelijk structuurtje in de stof voor nét dat beetje extra kleurspeling. Een doorschijnend rolgordijn is uitstekend om in ruimtes op te hangen waar je veel licht, maar ook privacy wilt, onder andere de woonkamer. Ook wordt ’s ochtends de zon iets verduisterd waardoor je minder gauw wakker wordt, tenzij je wekker gaat natuurlijk…

Daarnaast heeft het rolgordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het rolgordijn kan een deel van de warmte thuis houden, of in de zomer geschikt buiten! 

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Je geeft je woning voor je het weet een kersverse virtuositeit en voegt een persoonlijk tintje toe aan elk vertrek. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in allerlei kleuren verkrijgbaar is! Door het nieuwerwetse stijl van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Waar in huis
Een doorschijnend rolgordijn wordt vaak in een woonkamer gehangen, maar is vrijwel goed voor elke ruimte.

Lichtinval regelen
Met het witte optrekkoord (kettinkje) is de hoogte van de zonwering te reguleren en de lichtinval te regelen.

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt volledig overgedragen met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is realistisch zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het product wordt overgedragen inbegrepen kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439306404