Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Ribbel Wit

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439306411 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur – Ribbel Wit

Rolgordijnen zijn gewaardeerd doordien ze erg makkelijk zijn en juist voor bijna alle ramen. Zo heb je ’s avonds meer privacy en bevordert het je slaap; je wordt immers niet meer door een felle ochtendzon wakker gefabriceerd. 

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een natuurlijke uitstraling in je huis. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar tevens niet transparant, het zit er precies tussenin. Daarnaast heeft dit rolgordijn heeft een sfeervol motiefje in de stof voor nét dat beetje extra kenmerk. Een lichtdoorlatend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende licht, maar ook privacy wilt, onder andere de woonkamer. Ook wordt ’s ochtends de zon iets verduisterd waardoor je minder binnenkort wakker wordt, tenzij je wekker gaat robuust…

Daarnaast heeft het rolgordijn een isolerende waarde met betrekking tot warmte en kou. Het rolgordijn kan een deel van de warmte binnen houden, of in de zomer goed buiten! 

Al met al is een rolgordijn erg toepasbaar. Je geeft je huis in een handomdraai een fonkelnieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral enig doordien het rolgordijn in allerlei kleuren beschikbaar is! Door het modieuze ontwerp van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Waar in woning
Een doorzichtig rolgordijn wordt frequent in een woonkamer gehangen, maar is vrijwel geschikt voor elke ruimte.

Lichtinval reguleren
Met het witte optrekkoord (kettinkje) is de hoogte van de zonnewering te bepalen en de lichtinval te bepalen.

Schoonmaken
Het rolgordijn is eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet overgedragen met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn simpelweg in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een makkelijk weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439306411