Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur Streep – Grijs – 80 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439306497 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur Streep – Grijs

Een doorschijnend rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorzichtige stof en schept een natuurlijke look in je huis. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje extra uitstraling. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er exact tussenin. Op deze aanpak dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je woonhuis voor je het weet een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan iedereen vertrek. Dit is vooral leuk omdat het rolgordijn in meerdere kleuren beschikbaar is! Door het moderne design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang genot van.

Lichtinval regelen
Met het bijbehorende kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te vaststellen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is handig te reinigen met een licht vochtige doek van halfwarm schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan schaadt de beschermlaag.

Montage
Het item wordt vol geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn moeiteloos in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is reëel zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het artikel wordt gebracht inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439306497