Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur Streep – Grijs

44,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439306473 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur Streep – Grijs

Een doorzichtig rolgordijn is ideaal om in ruimtes op te hangen waar je voldoende lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en schept een zuivere look in je woning. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje aanvullende virtuositeit. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar mede niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je woning.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je huis in een handomdraai een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan ieder vertrek. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in allerlei kleuren leverbaar is! Door het nieuwerwetse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier jarenlang voldoening van.

Lichtinval reguleren
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonnewering te beslissen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is gemakkelijk te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt afgeladen geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn handig in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts bevestigd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is werkelijk zo gepiept. En nog een handzaam weetje: het product wordt geleverd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439306473