Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur Streep – Wit – 80 x 190

64,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439306367 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur Streep – Wit

Een doorschijnend rolgordijn is ideaal om in vertrekken op te hangen waar je genoeg lichtinval- en beslotenheid wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een doorschijnende stof en schept een zuivere look in je huis. In deze stof zit een leuk structuurtje voor nét dat beetje aanvullende uitstraling. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er precies tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg praktisch. Het geeft je woonruimte voor je er erg in hebt een nieuwe look en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral leuk doordien het rolgordijn in kleurvariaties leverbaar is! Door het moderne design van dit rolgordijn heb je hier jarenlang plezier van.

Lichtinval bepalen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te bepalen én de lichtinval te regelen. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is moeiteloos te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard wrijven want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet gebracht met montagemateriaal- en aanwijzingen. Tevens is het rolgordijn genoeglijk in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts gemonteerd kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan 10 minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een toepasbaar weetje: het item wordt overgedragen inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439306367