Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur Streep – Wit – 90 x 190

34,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8711439306336 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Rolgordijn Lichtdoorlatend Structuur Streep – Wit

Een doorschijnend rolgordijn is perfect om in vertrekken op te hangen waar je vaak lichtinval- en privacy wenst.

Dit rolgordijn bestaat uit een lichtdoorlatende stof en creëert een orginele uitstraling in je woonruimte. In deze stof zit een enig motiefje voor nét dat beetje extra look. Dit rolgordijn is niet verduisterend maar ook niet transparant, het zit er exact tussenin. Op deze manier dim je het daglicht en beperk je de inkijk in je huis.

Al met al is een rolgordijn erg functioneel. Het geeft je woonruimte voor je er erg in hebt een kersverse uitstraling en voegt een persoonlijk tintje toe aan elke kamer. Dit is vooral amusant doordien het rolgordijn in menig kleuren verkrijgbaar is! Door het hedendaagse vormgeving van dit rolgordijn heb je hier meerdere jaren lang genot van.

Lichtinval regelen
Met het bijgeleverde kettingsysteem is de hoogte van de zonwering te regelen én de lichtinval te reguleren. 

Schoonmaken
Het rolgordijn is comfortabel te reinigen met een licht vochtige doek van lauw schoonmaak water. Let op: niet te hard vegen want dan beschadigt de beschermlaag.

Montage
Het product wordt compleet geleverd met montagemateriaal- en instructies. Tevens is het rolgordijn aangenaam in te korten in de breedte en bestaat de bediening uit een kettingsysteem die links of rechts geplaatst kan worden. Montage kan op de muur, in of op het kozijn of aan het plafond. De montagetijd is minder dan tien minuten, het is natuurgetrouw zo gepiept. En nog een handig feitje: het product wordt bezorgd inclusief kinderbeveiliging!

Extra informatie
Merk

Kleur

Materiaal

Soort verduistering

Soort gordijn

Rolgordijn

Type raamdecoratie

Rolgordijn

EAN

8711439306336